Καλύτερη τιμή

Asami - τι είναι, πόσο κοστίζει, πού να το αγοράσετε, τις απόψεις των γιατρών και των πελατών, πώς να το χρησιμοποιήσετε

Είναι άχρηστο να κρύβουμε: τα μαλλιά διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο στην εικόνα που προσφέρουμε από εμάς και στην ομορφιά μας. Αν παλεύετε για τριχόπτωση εδώ και χρόνια και δεν καταφέρατε να βρείτε λύση, τότε είστε και εσείς μέρος του φαλακρού στρατού. Και ξέρετε καλύτερα από οποιονδήποτε ότι από τότε που πήγατε φαλακρός και υποχωρώντας, φαίνεται ότι είστε 30 ετών μεγαλύτερος, ακόμα κι αν είστε ακόμα 25 ετών. Και αν είστε γυναίκα, το θέμα είναι ακόμη πιο κρίσιμο: τα αραιωμένα μαλλιά σας δημιουργήστε μεγάλες αμηχανίες και πραγματικά δεν σας αρέσουν πλέον. Σήμερα, ωστόσο, χάρη στο σπρέι Asami, μπορείτε να πάρετε πίσω το κεφάλι του παρελθόντος και χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα. Το Asami είναι για σένα αν

 • Έχετε στο χέρι σας τούφες που αφήνονται κάθε φορά
 • Οι ναοί είναι τώρα εντελώς χωρίς μαλλιά
 • Έχετε ξοδέψει αδύνατα ποσά για την επίλυση του προβλήματος, αλλά χωρίς επιτυχία
 • Σκέφτεστε να κάνετε μεταμόσχευση, αλλά γνωρίζετε ότι το αποτέλεσμα είναι αφύσικο
 • Τα μαλλιά σας μεγαλώνουν πολύ αργά

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο Asami

Από τι αποτελείται ο Asami

Το Asami αποτελείται από ένα μπουκάλι ψεκασμού, το οποίο βοηθά στην αναγέννηση και την πυκνότητα των μαλλιών σας γρήγορα και με ασφάλεια. Το Asami είναι ένα εγγυημένο προϊόν που μπορεί να πυκνώσει τα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε σε φάρμακα ή επεμβατικές και πολύ ακριβές θεραπείες.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε τον Asami

Το Asami είναι η μέθοδος για να μπορείς να έχεις παχιά μαλλιά και να τα έχεις, δεν χρειάζεται καν να ενοχλήσεις, γιατί αγοράζοντας το πρωτότυπο Asami στην Ιταλία το λαμβάνεις απευθείας στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να βγεις έξω και να εξηγήσεις τα προβλήματά σου στον φαρμακοποιό ή τον γιατρό. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη θεραπεία με το Asami είναι να το παραγγείλετε απευθείας στον επίσημο ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, η Asami δεν παραγγέλνεται σε φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50%, αλλά μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Το Asami είναι ένα ασφαλές προϊόν μόνο εάν αγοράσετε το πρωτότυπο στο διαδίκτυο. Είναι πολύ εύκολο να συναντήσετε ένα ψεύτικο Asami αν στραφείτε σε αυτοσχέδιες και μη εξουσιοδοτημένες προμηθευτές. Αγοράζοντας το πρωτότυπο, δικαιούστε μια απίστευτη έκπτωση με την οποία έχετε την ευκαιρία να εξοικονομήσετε 50% σε σύγκριση με την τιμή καταλόγου.

Η Asami φτάνει απευθείας στη διεύθυνση που προτιμάτε και ότι θα υποδείξετε στους συμβούλους μας, οι οποίοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να ολοκληρώσουν την παραγγελία. Μπορείτε να τους θέσετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις νομίζετε, για να επιλύσετε τυχόν αμφιβολίες. Είναι επίσης στη διάθεσή σας για να σας παρέχουν όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε.

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του Asami

Το Asami είναι ένα 100% ασφαλές σπρέι επειδή αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης. Το Asami παρασκευάζεται στην πραγματικότητα με πεπτίδιο, που υπάρχει στο γάλα που δρα απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και στη ρίζα του βολβού των μαλλιών. Η δράση του βοηθά στην ενίσχυση των μαλλιών, διευκολύνοντας την ισχυρή ανάπτυξή της και εξαλείφοντας την αντιαισθητική πιτυρίδα. Το Asami βοηθά τα μαλλιά να ακολουθήσουν μια διαδικασία αναγέννησης, αποκαθιστώντας το PH του τριχωτού της κεφαλής, εξισορροπώντας το και αποφεύγοντας το σχηματισμό ξηρότητας ή πιτυρίδας. Τα μαλλιά με το Asami τρέφονται βαθιά και είναι σε θέση να μεγαλώνουν υγιή και δυνατά. Αυτό ευνοεί την επιμήκυνση των μαλλιών, η οποία δεν σπάει και δεν σχηματίζονται σπασμένα άκρα. Επιπλέον, το σπρέι Asami παρεμβαίνει επίσης για να πυκνώσει τις περιοχές που υπόκεινται περισσότερο σε απώλεια μαλλιών και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιοχές όπου εμφανίζεται η φαλάκρα (ναοί και αυχένα). Με το Asami μπορείτε επίσης να αποτρέψετε καθώς και να θεραπεύσετε, αφαιρώντας τον κίνδυνο σοβαρής τριχόπτωσης.

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο Asami

πίσω στο μενού ↑

Οδηγίες χρήσης. Πώς εφαρμόζεται το Asami και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το Asami είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση σπρέι. Σε κάθε περίπτωση, το πακέτο περιλαμβάνει το φυλλάδιο με οδηγίες για την σωστή εφαρμογή του. Μόνο μερικά σπρέι στο χέρι αρκούν για ομοιόμορφη κατανομή σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής, μέσω μασάζ με τα δάχτυλα. Η αίτηση πρέπει να γίνεται μία φορά την ημέρα, για να δείτε τα αποτελέσματα νωρίτερα. Μετά την εφαρμογή του δεν είναι απαραίτητο να ξεπλύνετε. Το Asami στην πραγματικότητα δρα στα μαλλιά με τις ώρες και δεν είναι λιπαρό, άοσμο και δεν βρώμικο.

Μετά από ένα μήνα θεραπείας παρατηρείτε τον εαυτό σας ότι τα μαλλιά αρχίζουν να πυκνώνουν με έναν καταπληκτικό τρόπο.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο Asami

Το Asami spray μελετήθηκε από ερευνητές πανεπιστημίου και αναγνωρίστηκε ως ένα πολύ αποτελεσματικό και ασφαλές προϊόν, με βάση μια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε σε 230 άτομα που είχαν διαφορετικούς βαθμούς φαλάκρα. Οι ειδικοί έχουν πιστοποιήσει την Asami ως ένα καινοτόμο προϊόν με εξαιρετικά αποτελέσματα.

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορεί να δει με τον Asami

Το Asami spray είναι πραγματικά αποτελεσματικό και οι διαφορές μεταξύ πριν και μετά τη θεραπεία είναι ορατές:

PRIMA

 • Είχατε πάντα πολύ πιτυρίδα ή, αντίθετα, πολύ ξηρό δέρμα
 • Τα μαλλιά έπεσαν σε κλειδαριές
 • Οι ναοί σου έμειναν χωρίς μαλλιά
 • Τα μαλλιά δεν μεγάλωσαν ούτε μια ίντσα

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο Asami

ΜΕΤΑ

 •  Το τριχωτό της κεφαλής ανακτά την ισορροπία του και το pH σταθεροποιείται
 • Μπορείτε να πλένετε τα μαλλιά σας όσες φορές θέλετε και δεν έχετε πλέον ολόκληρα σκέλη στο χέρι σας
 • Οι ναοί σας είναι πάχος πάχυνσης
 • Τα μαλλιά μεγαλώνουν μια ίντσα το μήνα, τακτικά
πίσω στο μενού ↑

Γνώμες γιατρών για το Asami

Δρ Φρανσίσκο Μάσα, Τριχολόγος

Το Asami είναι ένα σπρέι που δεν λειτουργεί θαύματα αλλά βοηθά στη θρέψη των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, αποκαθιστώντας την κανονική ανάπτυξη των μαλλιών και περιορίζοντας την πτώση. Τα μαλλιά πυκνώνουν ακριβώς επειδή το Asami δρα ως συμπλήρωμα και θρέψη. Είναι ένα προϊόν με πολύ αποτελεσματική σύνθεση.

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές και σχόλια από όσους έχουν δοκιμάσει το Asami

Ο Fausto

Ξέρω πολύ καλά ότι είναι κληρονομικό αλλά δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ την ιδέα να έχω φαλακρό κεφάλι. Έχω δοκιμάσει πάνω από δέκα διαφορετικές θεραπείες. Και κανένας από αυτούς δεν έλυσε το πρόβλημά μου. Τότε γνώρισα το σπρέι Asami και έγινε ο μετασχηματισμός. Το κεφάλι μου άρχισε να γεμίζει με τα μαλλιά εκεί που δεν γεννήθηκε. Είμαι πολύ άνετα τώρα.

Claudio

Δυστυχώς, αμέσως μετά την ηλικία των 25, τα μαλλιά μου άρχισαν να αραιώνονται και με αυτόν τον ενθουσιασμό μου. Στη συνέχεια, ο φίλος μου, ο Μάρκος, μου πήρε το Asami σπίτι και μου είπε ότι ήταν ένα προϊόν που μπορούσε εύκολα να αγοραστεί στο διαδίκτυο. Το δοκίμασα και στην πραγματικότητα σήμερα είναι πολύ παχιά και αφού ένιωσα 50 τώρα αισθάνομαι όμορφος και γοητευτικός 30 χρονών.

Noemi

Είχα αγωνιστεί με την τριχόπτωση και την πιτυρίδα για χρόνια. Αλλά μόνο ο Asami μπόρεσε να λύσει τα προβλήματά μου. Είμαι πραγματικά μια ευτυχισμένη γυναίκα και όταν βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, μου αρέσει αυτό που βλέπω. Προτείνω αυτό το προϊόν σε όλους.

αυγή

Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω στο παρελθόν! Θα είχα αποφύγει τα πολλά κλάματα και την απόγνωση γιατί τα μαλλιά μου δεν μεγαλώνουν και σπάνε και πάντα θαμπά. Ήταν σαν να ζεις έναν εφιάλτη. Χάρη στο Asami τα μαλλιά μου είναι τώρα λαμπερά και λαμπερά. Το συνιστώ σε όλες τις γυναίκες, πριν πάρετε μια νευρική βλάβη.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτότυπο Asami είναι το σπρέι που βοηθά τα μαλλιά σας να φαίνονται πραγματικά καλύτερα. Τους κάνει λαμπερούς, μακρούς, υγιείς, παχύ. Η παραγγελία είναι ένα από τα ευκολότερα πράγματα: συνδέοντας στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να αγοράσετε όσα θέλετε, ανά πάσα στιγμή και εξοικονομώντας 50%. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να συμμορφώνεστε με τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, επειδή ο ιστότοπος είναι πάντα λειτουργικός. Αγοράστε το Asami τώρα και δώστε στα μαλλιά σας νέα ζωή. Τα χοντρά, υγιή μαλλιά σας κάνουν να φαίνεστε νεότεροι και πιο ελκυστικοί. Σταματήστε να ξοδεύετε χρήματα για περιττές και μακροχρόνιες θεραπείες! Με το Asami μπορείτε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά και χωρίς να κάνετε θεραπείες που δεν είναι επιτυχημένες. Αγοράστε το Asami και τα μαλλιά σας μεγαλώνουν δυνατά και υγιή. Η φιγούρα σας βελτιώνεται και φαίνεται πιο γοητευτική και νεότερη. Η Asami λατρεύει τα μαλλιά σας - παραγγείλετε τώρα!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε τις κριτικές και τα σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

18 - δέκα =