Καλύτερη τιμή

Η BioHelix Snail Burr Extract Cream είναι η ανανέωση κυττάρων που περιμένετε για πολύ καιρό!

Θυμάσαι όταν αγωνίζεσαι με την αδερφή σου ως παιδί και σε κάποιο σημείο σου γδέρνει; Έχετε ακόμα την ουλή από το μηδέν, έτσι δεν είναι; Και θυμάσαι όταν πήρατε ανεμοβλογιά στην ηλικία των 16 ετών, που σας άφησαν πολύ χαλαρά τα αυλάκια που ακόμα παραμορφώνουν το πρόσωπό σας; Έχετε μόλις γυρίσει 40 και όταν μαύρισμα στη θάλασσα παίρνετε ήδη τα πρώτα σκοτεινά σημεία, λόγω της τροποποίησης της μελανίνης;

Έχετε σημάδια ακμής, τα πρώτα σημάδια ρυτίδων ή απλά ρυτίδες λόγω έκφρασης; Κάθε γυναίκα ξέρει τι σημαίνει να έχει ένα πρόσωπο με ανώμαλο δέρμα και πόσο κοστίζει από πλευράς χρόνου και χρήματος για να το φροντίσει για να εξαλείψει εκείνα τα δυσάρεστα σημάδια.

Σύνθεση της κρέμας εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix

Από σήμερα μπορείτε να υπολογίζετε στη βοήθεια ενός πιστού φίλου που ονομάζεται BioHelix Snail Burr Extract Cream! Στην πραγματικότητα, η BioHelix Snail Burr Extract Cream είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς αν:

 • Έχετε τις ουλές μιας έφημης παιδικής ηλικίας, τις πολλές πτώσεις σε ένα ποδήλατο, τα μικρά ατυχήματα που έχουν υποστεί, τα οποία έχουν αφήσει σημαντικά σημάδια ή απλώς υπαινίχθηκαν στο πρόσωπό σας
 • Η προχωρημένη ηλικία αφήνει σκοτεινές κηλίδες που δεν εξαφανίζονται ακόμη και με την κάλυψή τους με μακιγιάζ
 • Οι ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται και να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα
 • Δεν θέλετε πλέον να είστε σκλάβος στο μακιγιάζ ακόμη και στους πιο ζεστούς μήνες, για να καλύψετε τις ατέλειες του δέρματός σας
 • Περάσατε μια ακίνητη περιουσία σε μια προσπάθεια να βρείτε ένα προϊόν που πραγματικά λειτουργεί ενάντια στους λεκέδες και τα σημάδια στο πρόσωπό σας. Για να μην αναφέρουμε τα χρήματα που δαπανώνται για ειδικές επισκέψεις, θεραπείες ομορφιάς που όμως δεν έφεραν το αποτέλεσμα που ελπίζατε

Με την BioHelix Snail Burr Extract Cream έχετε μόνο ένα προϊόν που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματός σας. Ένα προϊόν που δεν καλύπτει αλλά νοιάζει, το οποίο σας προστατεύει από την εμφάνιση νέων ατελειών και κάνει το πρόσωπό σας όμορφο και φωτεινό.

Κρέμα εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix

Τι περιέχει η κρέμα εκχύλισμα σαλιγκαριού BioHelix

Η κρέμα εκχυλίσεως σαλιγκαριού BioHelix είναι μια θεραπεία που αποτελείται από ένα βάζο κρέμας σαλιγκαριού, ικανό να αναγεννά τα κύτταρα και να ομοιόμορφη το δέρμα στο πρόσωπό σας.

Διατίθεται σε συσκευασίες των 50 g που επαρκούν για τη θεραπεία περίπου 25 ημερών. Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε το φυλλάδιο με ενδείξεις και μεθόδους χρήσης.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε την κρέμα εκχύλισμα σαλιγκαριού BioHelix

Το συμπλήρωμα BioHelix Slime Slime Cream είναι η θεραπεία για να κάνει το δέρμα του προσώπου ομοιόμορφο και αυτό παραγγέλλεται με έναν πολύ εύκολο τρόπο. Απλά πρέπει να έχετε πρόσβαση στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Μόνο με την αγορά της αρχικής κρέμας BioHelix Slim Burr Extract στην Ιταλία δεν κινδυνεύετε να αγοράσετε ένα προϊόν κακής ποιότητας, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά μη ασφαλή προϊόντα στην αγορά που διακινδυνεύουν να δημιουργήσουν παρενέργειες και να γίνουν πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας.

Μόνο σε απευθείας σύνδεση στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να πάρετε το πρωτότυπο. Η BioHelix Slim Burr Extract Cream δεν μπορεί να παραγγελθεί στο φαρμακείο, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με έκπτωση 50%, αλλά μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Η κρέμα εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix είναι τόσο αποτελεσματική ώστε υπάρχουν πολλές προσπάθειες να την μιμηθεί. Αλλά είναι πάντα μια ψεύτικη BioHelix Slim Burr Extract Cream που διακινδυνεύει να υπονομεύσει την υγεία σας.

Σύνθεση της κρέμας εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix

Παραγγείλετε BioHelix Σάλτσα Burr Extract Κρέμα σε απευθείας σύνδεση στην επίσημη ιστοσελίδα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη τιμή. Στην πραγματικότητα, μόνο για όσους το αγοράζουν στην επίσημη ιστοσελίδα, προσφέρεται μια μειωμένη τιμή 50%. Για να το αποκτήσετε, απλά επιλέξτε την επιθυμητή ποσότητα προϊόντος και οι σύμβουλοί μας θα φροντίσουν τα υπόλοιπα.

Οι σύμβουλοι επικοινωνούν μαζί σας μετά την επιλογή του προϊόντος σας και σας βοηθούν στα τελικά στάδια της αγοράς, για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή συναλλαγή και γρήγορη αποστολή απευθείας στο σπίτι σας. Έχετε αμφιβολίες; Έχετε κάποιες ερωτήσεις; Ρωτήστε τους. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μπορεί να αποσαφηνίσει τυχόν αμφιβολίες και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση της κρέμας εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix και τα χαρακτηριστικά της.

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση της κρέμας εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix

Η κρέμα εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix γίνεται με φυσικά συστατικά και εξασφαλίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα, δίνοντας στο προϊόν υψηλά χαρακτηριστικά αναζωογόνησης και φωτισμού.

 • Το Aloe Vera Gel, το οποίο λαμβάνεται από το κεντρικό μέρος του φυτού Aloe Barbadensis Miller, εκτός από την ενυδατική, αναζωογονητική, αντιγηραντική, αντισηπτική, επούλωση και αντιβακτηριακή δράση, αυξάνει την παραγωγή ανθρώπινων ινοβλαστών, των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
 • Η βιταμίνη Ε εκτελεί αμυντική δράση μειώνοντας τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα και τους ιστούς, βελτιώνοντας τις ιδιότητες φραγμού του δέρματος και επιβραδύνοντας τα σημάδια γήρανσης του δέρματος
 • Βούτυρο Shea πλούσιο σε βιταμίνες και κατάλληλο για την καταπολέμηση της δερματίτιδας και του ερεθισμού /
Κρέμα εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix

Όλα αυτά τα συστατικά καθιστούν την κρέμα Slime Slime μοναδική. Αυτός είναι ο λόγος που διαθέτει πολλές απομιμήσεις και είναι απλά μοναδική. Στην πραγματικότητα, καμία άλλη κρέμα δεν μπορεί να εγγυηθεί τα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει αυτό το προϊόν. Η παρουσία φυσικών συστατικών το καθιστά εξαιρετικά ασφαλές και αντιαλλεργικό.

πίσω στο μενού ↑

Πώς εφαρμόζεται η κρέμα εκχυλίσεως σαλιγκαριού BioHelix και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Η κρέμα εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix διανέμεται μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Για να το χρησιμοποιήσετε, ακολουθήστε τις λεπτομερείς πληροφορίες που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών, τις οποίες μπορείτε επίσης να βρείτε στη γλώσσα σας.

Αφού πάρετε μια δόση προϊόντος με τα δάχτυλά σας, πρέπει να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Θα πρέπει επίσης να επαναλάβετε τη λειτουργία το πρωί και το βράδυ. Μετά από μια εβδομάδα θα παρατηρήσετε τη φωτεινότητα του δέρματος και μετά από ένα μήνα θα δείτε ότι το δέρμα του προσώπου γίνεται συμπαγές και ομοιογενές.

Σύνθεση της κρέμας εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που διεξήχθησαν στην BioHelix Snail Burr Extract Cream

Η κρέμα εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix έχει υποβληθεί σε κλινική δοκιμή σε δείγμα 235 γυναικών και το αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα θεραπείας ήταν ότι το 98% είχε πλήρως ομοιόμορφο και ατελές πρόσωπο.

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με την BioHelix Slime Cream

Η BioHelix Slim Burr Extract Cream μπορεί να εγγυηθεί μια σημαντική διαφορά μεταξύ πριν και μετά τη χρήση της:

PRIMA

 • Είχατε ένα πρόσωπο γεμάτο από ουλές που δεν μπορούσε καν να καλύψει το ίδρυμα
 • Οι ρυτίδες συνέχισαν να πολλαπλασιάζονται και δεν είδατε τον εαυτό σας πιο όμορφο
 • Ξοδέψατε για τη θεραπεία ή την κάλυψη προϊόντων που δεν λύνουν το πρόβλημα ούτως ή άλλως
Κρέμα εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix

ΜΕΤΑ

 • Το πρόσωπό σας δεν έχει πόνους ή σκούρες κηλίδες και χρησιμοποιείτε λιγότερο μακιγιάζ
 • Οι ρυτίδες έχουν εξαφανιστεί σαν να είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καλλυντικών
 • Εξοικονομήστε πολλά χρήματα που χρησιμοποιείτε για άλλους σκοπούς, όπως ταξίδια ή δώρα
πίσω στο μενού ↑

Εμπειρογνωμοσύνη για την κρέμα εκχύλισης σαλιγκαριού BioHelix

Δρ Federico Zegna, Δερματολόγος

Η κρέμα εκχύλισμα σαλιγκαριού BioHelix είναι μια σύνθεση που προσωπικά ανέλυσα στο εργαστήριο. Η μελέτη αποκάλυψε ότι αποτελείται από συστατικά που βελτιώνουν την ομοιομορφία του προσώπου.

Κρέμα εκχυλίσματος σαλιγκαριού BioHelix
πίσω στο μενού ↑

Τα σχόλια και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει BioHelix σάλτσα Burr Extract Κρέμα

Alissa

Με BioHelix Κρέμα Αποσπάσματος Σαλιγκαριών BioHelix Έχω ένα πολύ ομοιογενές πρόσωπο και κάνω πολύ λιγότερο μακιγιάζ. Το συνιστώ σε όλους

Μόνικα

Η κρέμα εκχύλισμα σαλιγκαριού BioHelix μου έδωσε πίσω τα 20 χρόνια μου, παρόλο που τώρα έχω δύο φορές περισσότερα. Ο καθένας πιστεύει ότι έκανε αισθητική χειρουργική επέμβαση.

Rosanna

Η BioHelix λειτουργεί ως κρέμα εκχυλίσματος σαλιγκαριού.

Francescs

Η κρέμα εκχύλισης σαλιγκαριού BioHelix με έκανε να αισθάνομαι ξανά όμορφη.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Η αρχική κρέμα εκχύλισμα σαλιγκαριού BioHelix είναι το ιδανικό προϊόν για το δέρμα στο πρόσωπό σας.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας | Διαβάστε τις κριτικές και τα σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

11 + δύο =