Η καλύτερη αξία

Γλυκονόλη Πραγματικές ΚΡΙΤΙΚΕΣ • Αρνητικές απόψεις • Λειτουργεί πραγματικά

39 € 78 €

Ο διαβήτης είναι μια χρόνια ασθένεια που οδηγεί σε σοβαρές επιπλοκές χωρίς την κατάλληλη θεραπεία. Ο έλεγχος των επιπέδων γλυκόζης και η καταπολέμηση του διαβήτη μπορεί να είναι μια πρόκληση, ειδικά εάν δεν σας ακολουθούν σωστά. Δυστυχώς, στις μέρες μας, εξακολουθούν να υπάρχουν μπαλώματα ανθρώπων που δεν νοιάζονται για την υγεία τους ή που δεν λαμβάνουν την απαραίτητη υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν αυτού του είδους τα προβλήματα. Για το λόγο αυτό, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε το Gluconol, ένα φυσικό συμπλήρωμα που χάρη στα συστατικά του βοηθά στην ομαλοποίηση των επιπέδων γλυκόζης και διεγείρει την παραγωγή ινσουλίνης. Αυτές οι κάψουλες έχουν επίσης στοχευμένη επίδραση στα κύτταρα-στόχους ινσουλίνης και στα βήτα κύτταρα του παγκρέατος. Δρώντας στην ύπαρξη, αποκαθιστά τις λειτουργίες και τις συνθήκες των οργάνων που επηρεάζονται από τον διαβήτη.

Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Η γλυκονόλη είναι το νέο 100% φυσικό συμπλήρωμα για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και τον διαβήτη. Οι κάψουλες περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα που δρουν με ευεργετικό τρόπο στον οργανισμό βοηθώντας όσους πάσχουν από διαβήτη να βελτιώσουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και αυξάνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Η γλυκονόλη βοηθά επίσης στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού και στον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων από τη χοληστερόλη δρώντας ενάντια σε όλες τις επιπλοκές του διαβήτη. Πολλοί διαδικτυακοί χρήστες έχουν επίσης παρατηρήσει αύξηση στα επίπεδα ενέργειάς τους και απώλεια βάρους σε περιπτώσεις υπέρβαρου.

Γλυκονόλη

39 € 78 €

πίσω στο μενού ↑

Πού να αγοράσετε και πόσο κοστίζει

Η γλυκονόλη μπορεί να αγοραστεί απευθείας online από τον επίσημο ιστότοπο όπου θα λάβετε έκπτωση 50%. Πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα όπου θα σας ζητηθεί το όνομά σας και μια τηλεφωνική επικοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο, μετά την ολοκλήρωση του αιτήματος προϊόντος στον επίσημο ιστότοπο, ένας χειριστής θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσει την παραγγελία και να σας δώσει όλες τις πληροφορίες για το Gluconol. Θα πληρώσετε για το προϊόν με κόστος 39 € κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Η γλυκονόλη δεν είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία, στο Amazon ή στο E-bay.

πίσω στο μενού ↑

 Σύνθεση Γλυκονόλης - Συστατικά - Φυλλάδιο

Το Gluconol αποτελείται αποκλειστικά και αποκλειστικά από φυσικά συστατικά που το καθιστούν ένα ασφαλές και κατάλληλο προϊόν για όλους. Η γλυκονόλη περιέχει:

 • Μπανάμπα: δέντρο από τη Νοτιοανατολική Ασία που οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στην περιεκτικότητα σε κοροσολικό οξύ που μειώνει το σάκχαρο στο αίμα. Επιπλέον, περιέχει γαλλικό οξύ που μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα.
 • Tribulus Terrestri: ένα άλλο φυτό με υψηλή περιεκτικότητα σε ρητίνη, ασκορβικό οξύ, αλκαλοειδή, σαπωνίνες, τανίνες και γλυκόλυση στεροειδών που έχουν πολύ παρόμοια δράση με αυτή που ασκεί η ινσουλίνη.
 • Κανέλα: γνωστή για τις ιδιότητές της που επιταχύνουν το μεταβολισμό, μειώνουν το σάκχαρο στο αίμα και την ενεργό χοληστερόλη βελτιώνοντας την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων και αυξάνοντας την ευαισθησία των μαλακών ιστών στην ινσουλίνη.
 • Ginkgo Biloba: ένα πολυλειτουργικό συστατικό που δρα για τη βελτίωση των παγκρεατικών κυττάρων, την ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών και την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων.
πίσω στο μενού ↑

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Γλυκονόλη; Υπερδοσολογία, Αντενδείξεις. Παρενέργειες

Η γλυκονόλη είναι κατασκευασμένη από φυσικά συστατικά που την καθιστούν ένα ασφαλές και απλό συμπλήρωμα στη λήψη. Το προϊόν δεν απαιτεί ιατρική συνταγή γιατί δεν περιέχει συστατικά που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβή για την υγεία. Δεν βρέθηκαν αντενδείξεις ή αρνητικές παρενέργειες από κριτικές χρηστών. Η γλυκονόλη μπορεί να ληφθεί για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του διαβήτη, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο των φαρμάκων. Επιπλέον, δεν συνιστάται σε άτομα κάτω των 18 ετών και σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης και θηλασμού. Δεν μπορεί να ληφθεί σε περιπτώσεις υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα δραστικά συστατικά.

πίσω στο μενού ↑

Επιστημονική έρευνα

Η επιτυχία της Γλυκονόλης οφείλεται στα φυσικά συστατικά της που δρουν γρήγορα και με ασφάλεια κατά του διαβήτη. Ο διαβήτης είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα. Μάλιστα, από τη δεκαετία του 80, τα άτομα με διαβήτη αυξήθηκαν κατά 355 εκατομμύρια σε 463 εκατομμύρια το 2019. Υπολογίζεται ότι 1,6 εκατομμύρια θάνατοι το 2019 προκλήθηκαν από διαβήτη και περισσότερο από το 50% σημειώθηκαν πριν από την ηλικία των 70. ετών. Η γλυκονόλη δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτή την παθολογία και τις διάφορες επιπλοκές που ακολουθούν. Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στη Γλυκονόλη δρουν στα επίπεδα γλυκόζης και διεγείρουν την παραγωγή ινσουλίνης, ομαλοποιώντας τον μεταβολισμό και παρέχοντας στους ασθενείς μια κατάσταση ευεξίας.

πίσω στο μενού ↑

Αποτελέσματα

Τα οφέλη της Γλυκονόλης είναι ορατά από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης. Πολλοί καταναλωτές έχουν παρατηρήσει βελτίωση στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και όχι μόνο. Πολλοί έχουν επίσης παρατηρήσει μια βελτίωση στην ψυχοσυναισθηματική κατάσταση και στο δέρμα. Ταυτόχρονα, η γλυκονόλη δρα επίσης στα κύτταρα-στόχους της ινσουλίνης και στα βήτα κύτταρα του παγκρέατος, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες και τις συνθήκες τους. Η γλυκονόλη δρα επίσης στις λειτουργίες του ανοσοποιητικού και στις μεταβολικές διεργασίες που βελτιώνονται και ενισχύονται μέρα με τη μέρα.

Άλλα αποτελέσματα που προέκυψαν είναι:

 • Απώλεια βάρους σε υπέρβαρα άτομα,
 • Ομαλοποίηση της όρεξης και εξαφάνιση της κόπωσης
 • Απώλεια ξαφνικών αλλαγών στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.
Γλυκονόλη

39 € 78 €

πίσω στο μενού ↑

 Γνωμοδοτήσεις Ειδικών - Ιατρική Γνώμη

Ζητήσαμε γνώμη από τον Alberto Mastella, ασκούμενο ενδοκρινολόγο, καθηγητή της Σχολής Ενδοκρινολογίας για τη Γλυκονόλη:

«Ο διαβήτης έχει δύο μηχανισμούς ανάπτυξης: ο πρώτος υποδηλώνει δυσλειτουργία του παγκρέατος που σχετίζεται με μειωμένη έκκριση ινσουλίνης, ενώ ο δεύτερος είναι η παρουσία αντίστασης στην ινσουλίνη (απώλεια ευαισθησίας των κυττάρων στην ινσουλίνη). Η γλυκονόλη διεγείρει την παραγωγή ινσουλίνης, θεραπεύει το πάγκρεας και επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα οργανικά κύτταρα. Επιπλέον, ευνοεί την αύξηση της ευαισθησίας στην αναφερόμενη ορμόνη. Αυτό το σκεύασμα έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο τον οργανισμό: εξαλείφει την υπέρταση και τις πλάκες χοληστερόλης - αχώριστοι σύντροφοι του διαβήτη. προάγει την αναγέννηση της δομής του ήπατος και των πνευμόνων. παρέχει τροφή στο νευρικό σύστημα. Η γλυκονόλη προάγει την απώλεια βάρους, εξουδετερώνοντας την κύρια αιτία έναρξης της νόσου: το υπερβολικό βάρος. Μειώνει τη λαχτάρα για γλυκά μπλοκάροντας τους γευστικούς υποδοχείς της γλώσσας που αντιδρούν στη ζάχαρη.

Σίγουρα, το Gluconol είναι ένα από τα καλύτερα σκευάσματα για τον διαβήτη που διατίθενται σήμερα. Λύνει το πρόβλημα με ολοκληρωμένο τρόπο, εξαλείφοντας ταυτόχρονα πολλές αιτίες της νόσου και δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα».

πίσω στο μενού ↑

αξιολογήσεις

Μαρίνα Παστάρη, 55 ετών

Παίρνω Gluconol εδώ και τρεις εβδομάδες. Κάθε μέρα που περνά παρατηρώ μια συνεχή βελτίωση στην κατάστασή μου: η κούραση έχει εξαφανιστεί, η όρεξη έχει ομαλοποιηθεί. Μετά τα γεύματα, δεν υπάρχουν πλέον ξαφνικές αλλαγές στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουν περάσει οι κρίσεις στενοκαρδίας που με ταλαιπωρούν χρόνια. Τελικά νιώθω πρακτικά υγιής!

Alberta Danza, 53 ετών

Το υπερβολικό βάρος και ο διαβήτης είναι πάντα ένα αχώριστο ζευγάρι. Όλη μου τη ζωή ήμουν παχουλή, αλλά μετά τα 40 έγινα τεράστιος. Τότε ακριβώς μου βρήκαν διαβήτη. Χάρη στη Γλυκονόλη κατάφερα να μειώσω το βάρος, αλλά θέλω να έχω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Αισθάνομαι ήδη υπέροχα όμως: δεν υπάρχουν πλέον διακυμάνσεις της γλυκόζης και δεν νιώθω πια εκείνα τα δυσάρεστα συμπτώματα που με εμπόδιζαν να ζήσω αληθινά.

Vittorio Napoli, 62 ετών

Γνωρίζοντας ότι έχω διαβήτη, είπα στον εαυτό μου ότι η συνηθισμένη μου ζωή είχε τελειώσει. Είμαι πλέον ανάπηρος, αναγκάζομαι να ελέγχω το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα μου κάθε στιγμή και να παίρνω φάρμακα μετά το φάρμακο. Μετά τη λήψη ενός κύκλου γλυκονόλης, η κόπωση και η υπνηλία εξαφανίστηκαν, τα σάκχαρα στο αίμα επανήλθαν στο φυσιολογικό. Και το πιο σημαντικό: σταμάτησα να πηγαίνω συνέχεια στην τουαλέτα. Επίσης όπως μου είπε ο γιατρός πέρασα και τη φλεγμονή στον προστάτη. Νιώθω υγιής και φυσιολογικός άνθρωπος. Το προτείνω σε όλους.

πίσω στο μενού ↑

Λειτουργεί πραγματικά το προϊόν;

Σύμφωνα με διαδικτυακές κριτικές και ιατρικές συμβουλές, η γλυκονόλη είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στη μάχη κατά του διαβήτη. Τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά ήδη από τις πρώτες εβδομάδες με μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα και βελτίωση των ψυχοσωματικών συνθηκών όσων το χρησιμοποιούν. Το συμπλήρωμα δεν έχει ιδιαίτερες αντενδείξεις χάρη στη φυσική του σύνθεση. Μπορεί να ληφθεί στα διάφορα στάδια του διαβήτη αλλά δεν πρέπει να θεωρείται ως υποκατάστατο των φαρμάκων. Επίσης δεν συνιστάται σε περίπτωση εγκυμοσύνης/θηλασμού ή υπερευαισθησίας στα δραστικά συστατικά.

Γλυκονόλη

39 € 78 €

πίσω στο μενού ↑

Συχνές ερωτήσεις

 1. Ποιος μπορεί να πάρει Γλυκονόλη;

Η γλυκονόλη μπορεί να ληφθεί χωρίς ιατρική συνταγή λόγω της φυσικής της σύνθεσης. Δεν προκαλεί σοβαρές παρενέργειες αλλά δεν συνιστάται σε περίπτωση εγκυμοσύνης/γαλουχίας και σε περιπτώσεις υπερευαισθησίας στα δραστικά συστατικά που περιέχονται στο προϊόν.

 1. Υπάρχουν αντενδείξεις;

Από τις διαδικτυακές κριτικές και από τη γνώμη των γιατρών δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Η γλυκονόλη είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που δεν χρειάζεται να αντικαταστήσει φάρμακα.

 1. Η έκπτωση εξακολουθεί να ισχύει;

Ναι, η έκπτωση 50% εξακολουθεί να ισχύει στο επίσημο suio.

 1. Πού μπορώ να αγοράσω το προϊόν;

Μπορείτε να ζητήσετε το προϊόν ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστότοπο συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο.

 1. Λειτουργεί η γλυκονόλη;

Πολλοί χρήστες που χρησιμοποίησαν Gluconol έμειναν ικανοποιημένοι με την αγορά.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

9 20 + =