Καλύτερη τιμή

Φοβάστε να γερνάτε; Το VitaHair Max σας κάνει να ανακτήσετε τη νεολαία σας με πυκνά μαλλιά που ακόμη και τα λιοντάρια θα ζηλέψουν!

Περάστε ένα βράδυ κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της νεολαίας σας, ξαναγράψτε τα λαμπερά χρόνια μιας εποχής τώρα και βαθιά κάτω αισθάνεστε ότι εξακολουθείτε να έχετε την ίδια ενέργεια και όλα στο ίδιο σώμα και ζωτικότητα όπως όταν ήσασταν 20 ετών ... εκτός από Ενα συγκεκριμένο.

Οι οποίες? Μαλλιά! Είναι περισσότερο από μισό, και αυτό κάνει την εμφάνισή σας να φαίνεται σαν να είστε πολλά χρόνια μεγαλύτερα από ό, τι στην πραγματικότητα.

Χωρίς φόβο. Εάν λείπουν μερικές τρίχες για να ολοκληρώσουν μια πολύ ελκυστική εικόνα, τότε το πρόβλημα δεν είναι εκεί! Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εξοικειωθείτε με το VitaHair Max, το πιο αποτελεσματικό σύστημα, εάν είστε εξοικειωμένοι με μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Έχετε παρατηρήσει ότι εδώ και μερικά χρόνια τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να αραιώνονται και δεν τα αισθάνεστε τόσο δυνατά όσο ήταν και αυτό είναι λίγο αποθαρρυντικό
 • Εξακολουθείτε να έχετε πυκνά μαλλιά και δεν υπάρχουν ακόμη υποδείξεις υποχώρησης της γραμμής των μαλλιών ή αραίωσης, αλλά πιστεύετε ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, επομένως προτιμάτε να βασίζεστε σε ένα σύστημα που λειτουργεί πριν πρέπει να τρέξετε για κάλυψη και πριν αλλάξει η εμφάνισή σας
 • Είστε ακόμα νέοι, αλλά οι ναοί σας είναι ήδη απαλλαγμένοι από την ανάπτυξη των μαλλιών και όλοι πιστεύουν ότι η κοπέλα σας είναι στην πραγματικότητα η κόρη σας ή ότι η μαμά σας είναι στην πραγματικότητα η γυναίκα σας.

Προτού απογοητευτεί η ηρεμία σας, ακολουθήστε το παράδειγμα χιλιάδων ανδρών που έχουν ήδη κάνει την επιλογή να αναβαθμίσουν σε Vita Hair Max.

Σύνθεση του VitaHair Max

Μην το σκέφτεστε πάρα πολύ, γιατί όσο περνάει ο χρόνος, τόσο περισσότερο τα μαλλιά σας αποδίδουν στη βαρύτητα και ένα κάθε φορά σας χαιρετούν για πάντα.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να παραγγείλετε το VitaHair Max: ένα 100% αποτελεσματικό σύστημα αναγέννησης των μαλλιών που έχει ήδη ικανοποιήσει πολλούς άντρες που σας αρέσουν από φαλάκρα ή πρόωρη φαλάκρα. Μην το σκέφτεστε και λάβετε μέτρα! Αύριο μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά.

Τι αποτελείται το VitaHair Max

Το VitaHair Max αποτελείται από μια περιποίηση μαλλιών που την βοηθά να ενισχύσει, να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκαλούν οι ατμοσφαιρικοί παράγοντες και το άγχος στα μαλλιά και να μειώσει την τριχόπτωση.

Το VitaHair MAx πωλείται με τη μορφή σπρέι, για τη διευκόλυνση της χρήσης του και σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε και όπου κι αν πάτε.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το VitaHair Max

Είναι πολύ γρήγορο και εύκολο να το έχετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον επίσημο ιστότοπο για να μην αντιμετωπίσετε απομιμήσεις, κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία σας. Μόνο αγοράζοντας το αυθεντικό VitaHair Max στην Ιταλία μπορείτε να εξαλείψετε μόνιμα το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε το πραγματικό VitaHair Max, πρέπει να το αποκτήσετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, παραγγέλλοντας την επιθυμητή ποσότητα και να μην κινδυνεύετε να τελειώσει. Το VitaHair Max δεν μπορεί να παραγγελθεί σε φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50%, αλλά μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να αγοράσετε ειρηνικά με τη βεβαιότητα ότι το ψεύτικο Vita Hair Max δεν θα φτάσει στο σπίτι σας. Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας προσφέρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να σας βοηθήσουν να λάβετε το VitaHair Max στη διεύθυνση που προτιμάτε (στο σπίτι , στο γραφείο, σε διακοπές), εξοικονομώντας έως και 50% σε σύγκριση με την τιμή καταλόγου. Η ύπαρξη παχιών και αδιάβροχων μαλλιών είναι πραγματικότητα! Τι περιμένετε να το παραγγείλετε και να αλλάξετε την εικόνα σας;

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του VitaHair Max

Το μεγαλείο του VitaHair Max συνίσταται στο γεγονός ότι είναι ένα προϊόν βασισμένο εντελώς σε φυσικά συστατικά που δρουν στα μαλλιά σας αλλά και στο ίδιο το δέρμα, εξασφαλίζοντας απαλότητα και ελαστικότητα και δεν προκαλεί ζημιά όπως ερυθρότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι κατασκευασμένο με φυσικά συστατικά. Εδώ είναι κατασκευασμένο το VitaMair Max:

 • Procapil - που βοηθά στην αναζωογόνηση των μαλλιών αυξάνοντας το μεταβολισμό και τη θυλακοειδή δομή. Ενισχύει και αναζωογονεί το θύλακα των μαλλιών για να αποτρέψει την τριχόπτωση στους άνδρες. Περιέχει συνδυασμό βιοτινυλ-GHK, απιγενίνης και ελαιοϊκού οξέος
 • Κερατίνη - η οποία περιέχει φυσικές πρωτεΐνες που συμβάλλουν στη φυσική δομή των μαλλιών και του ανώτερου στρώματος του ανθρώπινου δέρματος. Έχει ειδικές ιδιότητες για την προστασία των επιθηλιακών κυττάρων από την καταστροφή και το άγχος και για την αναζωογόνηση των θυλακίων των μαλλιών
 • Μαγνήσιο - που αποτρέπει τη συσσώρευση ασβεστίου στο τριχωτό της κεφαλής και την απόφραξη των ωοθυλακίων, μειώνει τη φλεγμονή του τριχωτού της κεφαλής που προκαλείται από ασβέστιο. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Ενισχύει τη σύνθεση πρωτεϊνών και την φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών.
 • Καφεΐνη - που διεισδύει στις ρίζες και διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών. Αποκλείει την επίδραση της αρσενικής ορμόνης διυδροτεστοστερόνης (DHT) - η οποία διαταράσσει τα θυλάκια και προκαλεί φαλάκρα στους άνδρες. Κάνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά.

Σύνθεση του VitaHair Max

πίσω στο μενού ↑

Οδηγίες χρήσης. Πώς να χρησιμοποιήσετε το VitaHair Max και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το VitaHair Max είναι εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή, χάρη και στη συσκευασία ψεκασμού. Χρησιμοποιείται μετά το πλύσιμο των μαλλιών με σαμπουάν και ξήρανση με πετσέτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε στη συνέχεια είναι απλώς ψεκάστε το περιεχόμενο της φιάλης ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά σας και μετά κάντε λίγο μασάζ με τα δάχτυλά σας. Δεν χρειάζεται να ξεπλένετε γιατί δεν αφήνει λεκέδες ή αφρό, οπότε όταν απορροφηθεί δεν θα παρατηρήσετε καν ότι το έχετε, αλλά θα λειτουργήσει στη δομή των μαλλιών για να τα ενισχύσει.

Η τακτική χρήση αυτού του προϊόντος θα σας κάνει να παρατηρήσετε βελτιώσεις μετά από περίπου ένα μήνα θεραπείας.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των μελετών στο VitaHair Max

Το VitaHair Max δοκιμάστηκε σε δείγμα 115 ανδρών, με διαφορετικό τύπο τριχόπτωσης.

Μετά από ένα μήνα θεραπείας, το 96% των ανδρών που εξετάστηκαν σημείωσαν όχι μόνο ένα πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής, αλλά και ότι τα μαλλιά τους άρχισαν να πυκνώνουν και να πέφτουν πολύ λιγότερο.

Το VitaHair Max είναι πιστοποιημένη και εγγυημένη προετοιμασία.

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το VitaHair Max

Με το VitaHair Max οι αλλαγές είναι εμφανείς ήδη μετά τις πρώτες 5 ημέρες από την έναρξη της θεραπείας. Όταν το δοκιμάσετε θα παρατηρήσετε ότι:

PRIMA

 • Το πλύσιμο των μαλλιών σας ήταν σφαγή επειδή βρισκόσασταν ολόκληρα τα μαλλιά στα χέρια σας
 • Προτιμήσατε να βγείτε με καπέλα για να κρύψετε τις περιοχές που άρχισαν να χάνουν τα μαλλιά και αναγκάσατε να τις κρατήσετε πάντα πολύ κοντές
 • Είδατε τον εαυτό σας πολύ ηλικιωμένο στον καθρέφτη, αν και το πνεύμα ήταν ακόμα γεμάτο ενέργεια

Σύνθεση του VitaHair Max

ΜΕΤΑ

 • Πλένετε τα μαλλιά σας όσο συχνά θέλετε, αλλά δεν έχετε πλέον προβλήματα με την πτώση
 • Τα καπέλα; Τα χρησιμοποιείτε μόνο στο καρναβάλι και τώρα μπορείτε να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά και να επιδείξετε μια πολύ σέξι μαλλιά
 • Η εικόνα που αντανακλάται στον καθρέφτη είναι ακριβώς εκείνη που αντιστοιχεί στην ηλικία σας και μάλιστα έχετε αποκτήσει μερικά χρόνια, χάρη στα χοντρά και υγιή μαλλιά
πίσω στο μενού ↑

Οι απόψεις των γιατρών για το VitaHair Max

Δρ. Τζίνο Λαπίρα, Τριχολόγος

Το VitaHair Max έχει μια σύνθεση που βοηθά ιδιαίτερα τους άνδρες με μεγαλύτερη τάση να χάνουν τα μαλλιά. Ένα καινοτόμο προϊόν που πάντα προτείνω στους ασθενείς μου και από το οποίο λαμβάνω περισσότερα από θετικά σχόλια.

πίσω στο μενού ↑

Οι κριτικές και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει το VitaHair Max

Ennio

ConVitaHair Max Ήμουν σε θέση να αποχαιρετήσω τον πόνο που ένιωθα κάθε φορά που έπρεπε να βουρτσίσω. Ήταν πραγματικά βασανιστήριο για μένα γιατί βρέθηκα με δεκάδες μαλλιά κολλημένα στη χτένα ή τη βούρτσα, τόσο πολύ που σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ. Τώρα? Μια ολόκληρη άλλη ζωή! Συμβουλεύω.

Γκουστάβο

Το VitaHair Max ήταν μια ευχάριστη έκπληξη από τη γυναίκα μου που είδε την απογοήτευσή μου λόγω της πρόωρης τριχόπτωσης. Από τη στιγμή που το χρησιμοποιώ, αισθάνομαι ακόμα τριάντα ετών ακόμα κι αν είμαι διπλάσιος !!!

Alfonso

Δεν είχα ποτέ πολλά μαλλιά, αλλά το να πλένω ήταν μια στιγμή που πάντα μισούσα γιατί έχανα πολλά. Από τότε που χρησιμοποιώ το VitaHair Max, είναι μια άλλη ιστορία. Δεν θα μπορούσα να είμαι χωρίς αυτό πια! Πόσο όμορφο!

Sandro

VitaHair Max; Το συνιστώ σε όλους: είναι απλά φανταστικό !!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το αυθεντικό VitaHair Maxti σας επιτρέπει να αποκτήσετε παχιά και μακριά μαλλιά!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

δύο × πέντε =